Andmete kustutamine

Kogu kliendiandmete (projektid, fotod, tellimuste ajalugu, kontaktandmed) kustutamiseks toimige järgnevalt:

  1. Logite sisse kontoga, mille andmeid soovite kustutada
  2. Valite menüüst “Minu Konto”
  3. Vajutage paremal menüüs “Paluge isiklike andmete kustutamist” nuppu

Kõik teie andmed kustutatakse 7 tööpäeva jooksul.

Kustutamise päringu tühistamiseks tuleb teil vaid kontole uuesti sisse logida.

NB! Kliendiandmete päringut ei teha, kui teil on mõni pooleliolev tellimus

Close Ostukorv
Close Projektid
Close

Close
Menüü
Categories